Jídelní lístek

Otevřeno:

pondělí - pátek od 10.00 hod. do 22.00 hod.
sobota od 11.00 hod. do 22.00 hod.
neděle od 11.00 hod. do 17.00 hod.


Teplá jídla podáváme do 21.00 hod.

 

Studené předkrmy

     
1 80 g Hovězí carpaccio, bagetka (7) 139,-
2 80 g Tatarák z lososa, citron, toust  (1, 3, 4, 7, 10) 126,-

Polévky

     
5 0,22 l

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a kořenovou zeleninou (1a, 3, 6, 9, 10)

48,-
6 0,22 l Česneková polévka se šunkou, žloutkem a olomouckým tvarůžkem (1a, 3, 6, 7, 10) 48,-
7 0,22 l Valašská kyselice s klobásou a smetanou (1a, 3, 7) 56,-
90 0,22 l Výběr z denního menu 40,-

Bezmasé pokrmy

     
36 250 g

Brokolice  v sýrovém těstíčku s omáčkou  z nivy

122,-
37 200 g Smažené žampiony (1a, 3, 7) 128,-
38 120 g Smažený sýr Gouda (1a, 3, 7) 126,-
39 6 ks Smažené tvarůžky  (1a, 3, 7) 136,-

Těstoviny

     
54 300 g Špagety „Carbonara“ s parmezánem (1a, 3, 7)                      138,-
55 300 g Špagety „aglio olio pepperonccino“ (1a, 3, 7) 138,-
56 300 g Gnocchi s kuřecím masem, sušeným rajčetem, rukolou a parmazánem (1a, 3, 7) 146,-
57 300 g Gnocchi s kuřecím masem a listovým špenátem 146,-

Velké saláty

     
85 350 g Zeleninový salát se smaženými kuřecími nugetkami (7) 154,-
86 350 g Zeleninový salát s kousky grilované vepřové panenky (6, 7, 10) 164,-
87 350 g Zeleninový salát s kousky lososa (6, 7, 10) 172,-
88 350 g Salát CAESAR s kuřecím masem a parmazánem (1a, 3, 4, 7, 10) 170,-

Ryby

     
70 200 g Losos pečený na másle se zeleným chřestem  (4, 7) 246,-
71 200 g Losos na grilu s bazalkovým pestem (4) 246,-
72 200 g Candát na špenátových listech (4, 7) 254,-
73 200 g Pečený candát na česneku a bylinkách (4) 256,-

Drůbež

     
9 200 g Smažené kuřecí řízečky (1a, 3, 7) 178,-
10 200 g Kuřecí řízek „ONDRÁŠ“, přízdoba (1a, 3, 7) 181,-
11 200 g Grilovaná kuřecí prsa (doporučujeme omáčku) 170,-
12 200 g Kuřecí nudličky na asijský způsob (7) 174,-
13 200 g Kuřecí stripsy s BBQ omáčkou  (1a, 7) 184,-

Vepřové pokrmy

     
14 200 g Smažené řízečky z panenky (1a, 3, 7) 201,-
15 200 g Vepřový „ONDRÁŠ“, přízdoba  (1, 3, 7) 186,-
16 200 g Vepřová pečeně (doporučujeme s omáčkou) 174,-
17 200 g Vepřová panenka s anglickou a fazolovými lusky (1a, 3, 6, 7, 10) 236,-
18 200 g Valašské medailonky z panenky, červené zelí, bramboráčky 4 ks (1a, 3, 7)   240,-
19 200 g Vepřová grilovaná panenka  (doporučujeme s omáčkou) (1a, 3, 6, 7, 10) 222,-
20 200 g Dřevorubecký steak s křupavou anglickou  a cibulovými kroužky (1a, 3, 6, 7, 10) 198,-
21 200 g Vepřové nudličky na houbách a smetaně (1a, 3, 6, 7, 10) 204,-

Hovězí pokrmy

Vyberte si biftek, steak nebo rumpsteak, které Vám připravíme v těchto tepelných úpravách masa:

Rare – krvavý
Medium – středně propečený
Well done - propečený

     
22 200 g Biftek z hovězí svíčkové (doporučujeme s omáčkou) 321,-
23 300 g Biftek z hovězí svíčkové (doporučujeme s omáčkou) 421,-
24 200 g Biftek tatarský (6-8 topinek)
Připravíme na požádání, syrové vejce přidáváme do pokrmu na výslovné přání hosta. Maso je podáváno v syrovém stavu veterinárně zkontrolováno.
(1a, 3, 6, 10)
306,-
25 300 g Biftek tatarský (6-8 topinek)
Připravíme na požádání, syrové vejce přidáváme do pokrmu na výslovné přání hosta. Maso je podáváno v syrovém stavu veterinárně zkontrolováno.
(1a, 3, 6, 10)
396,-

Doporučujeme: Teplé omáčky

     
41 150 g demi-glace (12)                                              48,-
42 150 g omáčka z lesních hřibů (7) 48,-
43 150 g omáčka ze zeleného pepře (7) 48,-
44 150 g omáčka ze sýru NIVA (7) 48,-
45 150 g omáčka BBQ 48,-

Česká kuchyně a speciality

     
26 200 g Svíčková na smetaně s brusinkovým terčíkem a karlovarským knedlíkem (1a, 3, 10, 12) 186,-
27 200 g Hovězí líčka na červeném víně na restované kořenové zelenině, šťouchané brambory (7, 12) 211,-
28 350 g Pečená kuřecí křídla dle vlastní receptury, chléb (1a, 3, 10, 12) 171,-
29 500 g Pomalu pečená vepřová žebírka dle vlastní receptury s kysaným zelím a feferonkou, chléb (1a, 10, 12) 196,-

Dětské menu

     
120 90 g Smažený  kuřecí řízek, bramborová kaše, kompot dle nabídky (1a, 3, 7) 124,-
121 90 g Kuřecí prsíčko na másle se šunkou a sýrem, hranolky, kompot dle nabídky (1a, 3, 7) 134,-

Saláty malé

     
110 200 g Okurkový salát 55,-
111 200 g Rajčatový s cibulí 55,-
112 200 g Šopský salát  (7) 88,-

Omáčky k pokrmům

     
115 50 g Tatarská omáčka (3, 7, 10) 35,-
116 50 g Ďábelská omáčka (3, 10) 35,-
117 50 g Česneková majonéza (3, 7, 10) 35,-

Přílohy

     
200 200 g Brambory vařené 36,-
201 200 g Šťouchané brambory s anglickou slaninou a cibulkou (7) 44,-
203 200 g Hranolky Julien 38,-
204 200 g Hranolky z čerstvých brambor vlastní výroby 48,-
205 200 g Americké brambory 40,-
206 200 g Americké brambory s česnekem 44,-
208 150 g Bramborové krokety 40,-
212 150 g Grilovaná zelenina (lilek, cuketa, paprika, červená cibule) 49,-
227 150 g Dollar chips 43,-
219 200 g Bramborové knedlíky (1, 3, 7) 38,-
221 100 g Chléb (1a, 3, 7) 14,-
222 50 g Toast (1) 14,-
223 1 ks Bílé pečivo (1a, 3, 7) 14,-
224 50 g Hořčice (10) 14,-
225 50 g Krenex (1a) 18,-
226 50 g Kečup (10) 20,-
228 1 ks Bageta s bylinkovým máslem (1a, 3, 7) 28,-

Dezerty a poháry

     
250 220 g Lívance s lesní směsí a kopečkem vanilkové zmrzliny, šlehačka  (1a, 3, 5, 7) 68,-
251 120 g Horké maliny s vanilkovou zmrzlinou a šlehačkou (1a, 3, 7) 88,-
252 40 g Porce zmrzliny (3, 7) 28,-
253 30 g Porce šlehačky (7) 28,-
254 100 g Marlenka (1a, 3) 65,-

Doba přípravy kvalitního pokrmu cca 30-40 minut / Děkujeme za vaši trpělivost.
Za poloviční porce účtujeme 70 % z ceny pokrmu.